Heb jij nog geen plannen voor a.s. zondag en wil je iets leuks, actiefs en origineels gaan doen? Doe dan mee aan het Afternoon Tennis. Het is kortdag maar vaak zijn spontane acties juist de leukste. Introducés zijn van harte welkom! Misschien een idee om je vader uit te nodigen op Vaderdag? Je moeder of een andere vriend of vriendin mogen natuurlijk ook mee

Wat is de bedoeling

• Je geeft je individueel op
  • Je speelt minimaal 3 maal een half uur tussen 14 en 16.30 uur
  • Na afloop staat voor iedereen een heerlijk saladebuffet klaar met kroketten, frikadellen en patat, waarbij rekening wordt gehouden met de 1.5 mtr afstand. Ben je vegetarisch of veganistisch laat het ons weten.
  • Wij delen de dubbels in en houden daarbij rekening met niveau, leeftijd en als je met een vader of moeder meedoet delen we je samen in ieder geval 2 wedstrijden samen in.
  • Er is plaats voor maximaal 46 deelnemers

• (Jeugd)Leden van TV de Nieuwe Brug € 12,50