Het monster ‘corona’ slaat weer toe. Juist nu we weer aardig in het zadel zaten en het centrum Corona proef is.

Het kabinet treft opnieuw landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Om een nieuwe lockdown te voorkomen worden de komende 3 weken de sociale contacten drastisch beperkt. Dat zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. Gelukkig kunnen we blijven tennissen. Ook in wedstrijdverband, alleen zonder publiek en de de horeca is gesloten.

Het doel van de maatregelen is dus: groepsvorming (5 personen of meer) en contactmomenten voorkomen om onze gezondheid te waarborgen.

Onze maatregelen zijn gericht op dit doel en hierbij volgen wij de voorschriften van de overheid, tennisbond en de gemeente Haarlemmermeer. Neem s.v.p. de maatregelen goed door en volg ze op. Helaas zullen wij tennissers die zich niet aan de maatregelen houden de toegang tot het tenniscentrum moeten ontzeggen.

De Maatregelen/Protocollen

1. Losse baanhuurders of leden
    • U dient altijd een baan te reserveren. U kunt niet op de bonnefooi naar het tenniscentrum komen. Reserveren kan via de site, app, per telefoon: 023-5355599 of via de WhatsApp: 0683384932
      Buiten baanhuurders & Lessers en outdoor KNLTB Competitie
    • Als buitenbaanhuurder of competitiespeler wordt u gevraagd maximaal 5 of 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. U mag het niet centrum in met uitzondering voor het gebruik van het toilet en de kleedkamer voor aanvang van het tennissen. Dit laatste s.v.p. alleen in noodgevallen. De douches zijn tijdelijk gesloten. Verlaat u na eventueel gebruik van de toiletten of de kleedkamers het centrum via de achterdeur (de uitgang naast buitenbaan 1).
      Na afloop van het tennissen vragen wij u z.s.m. het terrein en de parkeerplaats te verlaten.
    • Speelt u een KNLTB competitie uitwisseling dan mag u tussen de wedstrijden wachten het park. Echter op 1,5 meter afstand en een gezelschap mag niet uit meer dan 4 personen bestaan. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaten de teams z.s.m. het park en de parkeerplaats.
      Specifieke maatregelen zijn in de groeps-app naar de captains verstuurd.
  2. Binnen baanhuurders & Lessers en Indoor Winter Competitiespelers
    • Wij vragen u max 10 minuten voor tijd aanwezig te zijn en s.v.p. niet te laat te komen.
    • Neemt u plaats aan de tafel met uw baannummer erop en vult u het registratieformulier en de gezondheidscheck in.
    • Op teken van de onze medewerker kunt u naar uw baan.
    • Op het moment dat de bel gaat en uw tennistijd ten einde is, stopt u het spel en verlaat u de baan z.s.m. Spelers van baan 1, 2 en 3 verlaten de hal via de nooduitgang achter baan 1 en spelers van baan 4 en 5 verlaten de hal via de achterdeur.
    • Verlaat u z.s.m. het park en ook de parkeerplaats.
  3. Toeschouwers en ouders
    • Toeschouwers zijn helaas voorlopig niet welkom.
    • Ouders die kinderen naar de tennisles brengen willen wij vragen het kind af te zetten op de parkeerplaats en na afloop daar weer op te halen. Bent u ouder van het kind dat komt voor een proefles dan kunt u 1 maal mee het centrum inkomen en neemt u plaats op een plek die de medewerker u zal toewijzen
    • Tijdens competitie wedstrijden mogen ouders bij de uitwedstrijden aanwezig zijn die de kinderen brengen. Advies is wel het aantal begeleiders beperkt te houden. Voor de thuiswedstrijden mogen er maximaal 2 ouders aanwezig zijn als coach en/of begeleider
  4. Algemene informatie
    • Houdt u ten alle tijden aan de 1,5 meter afstand en volgt u altijd de instructies van de medewerkers op.
    • De horeca is gesloten. U kunt wel ballen kopen, baanhuur afrekenen voor aanvang of via een tikkie of uw racket laten bespannen.
    • Ons ventilatie systeem in de hal bestaat uit een luchtafzuiger op baan 5 en luchttoevoer op baan 1. Deze zitten bovenin het dak.
    • De blowers die u ziet aan de zijkanten van de hal zijn voor de verwarming. Dit is geen ventilatiesysteem.
    • Indien het mooi weer is en de temperatuur goed dan loopt de temperatuur in de hal op. Warmere lucht in de hal betekent niet dat er niet goed geventileerd wordt.
    • Onze hal bestaat 33.000 m3 lucht.

Laten we duimen en hopen dat deze ongezellige en ongewone regels tijdelijk zijn en we snel weer wat meer ruimte krijgen. Als we ons samen sterk maken en ons houden aan de maatregelen dan zal dit vast het geval zijn.

Mocht u vragen hebben dan horen wij die graag. U kunt ons mailen of appen op nr. 06-83384932 (bellen naar dit nr is niet mogelijk)

Dank vast voor uw medewerking en heel veel tennisplezier.

Met sportieve groet,

Bert-Jan Hendriksen & Marieke Visser en alle medewerkers van
Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug

N.B. Wijzigingen of aanpassingen van onze medewerkers zijn altijd leidend.