Vanaf vandaag, donderdag 5 november, mag er voor een periode van twee weken niet gedubbeld worden. Dit in verband met de extra nieuwe Corona maatregelen.
Dit betekent dat er op de door u gehuurde tennisbaan maar 2 mensen tegelijk aanwezig mogen zijn. Wilt u met uw groep hier afspraken over maken? 

Daarnaast willen wij u vragen:

  • Een mondkapje te dragen in ons horeca gedeelte en de gangen en u er nogmaals op te wijzen dat douches, kleedkamers en de horeca gesloten zijn.
  • Binnenbaanhuurders mogen binnenkomen en plaats nemen aan een tafel, het registratie formulier invullen en pas op teken van onze medewerker kunt u naar uw baan. Denkt u er daarom aan dat u, op het moment dat u aan het spelen bent en de bel gaat, u zo spoedig mogelijk de baan verlaat zodat de volgende spelers niet te veel speeltijd verliezen.
  • Buitenbaanhuurders kunnen naast hun baan of onder de veranda wachten totdat hun speeltijd begint. Het toilet binnen kan alleen gebruikt worden voor noddgevallen.
  • Vult u s.v.p. uw bidon thuis.
  • Komt u s.v.p. niet eerder dan 10 minuten voor aanvang.

Deze maatregelen worden ons opgelegd door de overheid, de tennisbond en het NOC*NSF. Onze medewerkers wordt gevraagd erop toe te zien dat alles goed verloopt. Het gaat hier over uw en onze gezondheid maar ook om ieders baan en sociale leven. Hoe beter de maatregelen worden nageleefd deze te eerder wij weer meer mogelijkheden en vrijheden krijgen. Mocht u het niet eens zijn met de maatregelen neem dit dan niet onze medewerkers kwalijk, blijf lachen en laten we dit samen doen. Onze medewerkers zijn ook mensen. 😉

Blijf gezond en geniet ervan dat er gelukkig nog steeds getennist mag worden.

Met sportieve groet,

Marieke Visser
Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug

NB:  Jeugd t/m 17 jaar mag in groepsverband blijven sporten, voor hen geldt deze regel niet.