Vanaf donderdag 5 november, mag er voor een periode van twee weken maximaal met 2 personen op een baan getennist worden. Dit in verband met de extra nieuwe Corona maatregelen.

Dit betekent dat uw les niet op de gebruikelijke manier kan plaatsvinden. U trainer zal met u en uw groep contact opnemen (bij sommigen is dit al gebeurd) hoe het voor uw lesgroep de komende 2 weken zal verlopen. Daarnaast willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u te vragen

    • Een mondkapje te dragen in ons horeca gedeelte en de gangen en u er nogmaals op te wijzen dat douches, kleedkamers en de horeca gesloten zijn.
    • Binnenbaanhuurders mogen binnenkomen en plaats nemen aan een tafel, het registratie formulier invullen en pas op teken van onze medewerker kunt u naar uw baan. Denkt u er daarom aan dat u, op het moment dat u aan het spelen bent en de bel gaat, u zo spoedig mogelijk de baan verlaat zodat de volgende spelers niet te veel speeltijd verliezen.
    • Buitenbaanhuurders kunnen naast hun baan of onder de veranda wachten totdat hun speeltijd begint. Het toilet binnen kan alleen gebruikt worden voor noodgevallen. U kan verder helaas niet naar binnen.
    • Vul s.v.p. uw bidon thuis.
    • Kom s.v.p. niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van uw speeltijd. 

Deze maatregelen worden ons opgelegd door de overheid, de tennisbond en het NOC*NSF voor uw en onze gezondheid maar ook om ieders baan te behouden en nog een klein beetje een sociale leven te behouden. Onze medewerkers wordt gevraagd erop toe te zien dat alles goed verloopt. Mocht u het niet eens zijn met de maatregelen neem dit dan niet onze medewerkers kwalijk, blijf lachen en laten we dit samen doen. Onze medewerkers zijn ook mensen. 😉

 

Blijf gezond en geniet ervan dat er gelukkig nog steeds getennist mag worden.

 

Met sportieve groet,

 

Marieke Visser

Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug

 

NB:  Jeugd t/m 17 jaar mag in groepsverband blijven sporten, voor hen geldt deze regel niet.