Vanaf donderdag 5 november, mag er voor een periode van twee weken niet gedubbeld worden. Dit in verband met de extra nieuwe Corona maatregelen.

Dit betekent voor u als deelnemer van onze indoor wintercompetitie wederom een verandering. De overheid wil dat er gesport kan worden omdat bewegen goed is voor een mens maar dat er niet teveel reisbewegingen zijn. Daarom geen dubbelspelen maar met maximaal 2 spelers op een baan tennissen. Omdat wij bewegen ook belangrijk vinden willen wij u daarom de gelegenheid geven met een andere deelnemer uit uw competitie categorie op uw normale speeldag een enkelspel te komen spelen.

Let op! Alle reserveringen voor dubbelspel vervallen daarom t/m 18 november. Wilt u een enkelspel komen spelen dan dient u opnieuw te reserveren. Tenzij u dit al gedaan heeft.

Daarnaast willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u te vragen: 

  • Een mondkapje te dragen in ons horeca gedeelte en de gangen en u er nogmaals op te wijzen dat douches, kleedkamers en de horeca gesloten zijn.
  • Binnenbaanhuurders mogen binnenkomen en plaats nemen aan een tafel, het registratie formulier invullen en pas op teken van onze medewerker kunt u naar uw baan. Denkt u er daarom aan dat u, op het moment dat u aan het spelen bent en de bel gaat, u zo spoedig mogelijk de baan verlaat zodat de volgende spelers niet te veel speeltijd verliezen.
  • Buitenbaanhuurders kunnen naast hun baan of onder de veranda wachten totdat hun speeltijd begint. Het toilet binnen kan alleen gebruikt worden voor noodgevallen. U kunt verder helaas niet naar binnen komen. 
  • Vul s.v.p. uw bidon thuis.
  • Kom s.v.p. niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van uw speeltijd.

Deze maatregelen worden ons opgelegd door de overheid, de tennisbond en het NOC*NSF voor uw en onze gezondheid maar ook om ieders baan te behouden en nog een klein beetje een sociale leven te behouden. Onze medewerkers wordt gevraagd erop toe te zien dat alles goed verloopt. Mocht u het niet eens zijn met de maatregelen neem dit dan niet onze medewerkers kwalijk, blijf lachen en laten we dit samen doen. Onze medewerkers zijn ook mensen. 😉

 Blijf gezond en geniet ervan dat er gelukkig nog steeds getennist mag worden. 

NB:  Jeugd t/m 17 jaar mag in groepsverband blijven sporten, voor hen geldt deze regel niet.