Er zijn per groep verschillende reserveringsregels. Hier alle regels op een rij.

• U kunt ten alle tijden, maar maximaal 2 maanden vooruit, tegen de reguliere baanhuurprijzen, binnen en buiten, een baan reserveren.
  • Prijzen Winterseizoen
    • Binnen
      • maandag t/m vrijdag 9.00 – 19.00 uur en 22.00 – 23.00 uur € 23,- per uur
      • zaterdag en zondag 9.00 – 17.00 uur € 23,- per uur
      • maandag t/m vrijdag 19.00 – 22.00 uur € 27,- per uur
    • Buiten
      • maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur € 15,- per uur
      • maandag t/m vrijdag 17.00 – 23.00 uur € 17,- per uur
  • Spelers met een Jaar- of Winterlidmaatschap kunnen
    • Buiten ten alle tijden, max 2 maanden vooruit, zonder extra kosten, een baan reserveren. Indien er een speler meekomt die geen lid is, betaald deze speler zijn of haar gedeelte van de reguliere baanhuur.
    • Binnen ten alle tijden, max 2 maanden vooruit, met 15% korting een binnenbaan huren.
    • Tussen 19.00 – 21.00 uur kunt u max 1 uur huren. Op andere tijden kunt u ook langer dan 1 uur huren, in tijdsblokken van een half uur.
    • Deelnemen aan BUITEN tennisles-cursussen met een korting van 15%.
  • Indien u in het bezit bent van een (persoonsgebonden) Banenkaart
    • Buiten kunt u max 7 dagen van te voren een baan reserveren op alle tijden. Tussen 19.00 – 21.00 uur kunt u max 1 uur huren. Op andere tijden kunt u ook langer dan 1 uur huren, in tijdsblokken van een half uur.
    • Binnen kunt u max 7 dagen van te voren een baan reserveren op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 19.00 uur en 22.00 – 23.00 uur en in het weekend van 12.00 – 17.00 uur.
    • Bent u in het bezit van een oude banenkaart dan gelden de regels die op die kaart vermeld staan totdat deze vol is.
    • Meer informatie vindt u op de achterzijde van de Banenkaarten.
  • Tennisleerlingen van Tenniscentrum de Nieuwe Brug
    • Volgt u een tenniscursus van minimaal 5 lessen dan mag u tijdens de duur van uw tenniscursus vrijspelen op de vrij liggende buitenbanen. Hier kan normaliter niet voor gereserveerd worden en niet op de banen gespeeld worden als er leden van tennisvereniging de Nieuwe Brug aan het spelen waren. Aangezien er nu verplicht gereserveerd moeten worden mag u maximaal 24 uur van te voren reserveren. U kunt dan kosteloos van de baan gebruik maken. Boekt u voor die tijd dan worden de reguliere baanhuurkosten in rekening gebracht.

Met de Nieuwe Brug App reserveren

Wij hebben een Nieuwe App!!

• U kunt nadat u ingelogd heel gemakkelijk met deze app reserveren en zien of u lid bent, lesser, vaste baanhuurder etc..
  • Vanaf volgende week kunt u ook zien of u een banenkaart heeft en zien hoeveel banen u gebruikt heeft.
  • De kosten die voor u gelden komen in het scherm in beeld. U kunt deze voordat u gaat tennissen afrekenen aan de bar.

Bewegen is belangrijk. Zeker in deze tijd!

Hopelijk zien wij u weer snel op de Nieuwe Brug

Blijf gezond.

N.B. Het dragen van een mondkapje binnen wordt zeer gewaardeerd maar is echter per 1 december verplicht.

Reserveren

Wel zijn er voor verschillende groepen verschillende reserveringsregels. Hier alle regels op een rij.

• Prijzen Winterseizoen
    • Binnen
      • maandag t/m vrijdag 9.00 – 19.00 uur en 22.00 – 23.00 uur € 23,- per uur
      • zaterdag en zondag 9.00 – 17.00 uur € 23,- per uur
      • maandag t/m vrijdag 19.00 – 22.00 uur € 27,- per uur
    • Buiten
      • maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur € 15,- per uur
      • maandag t/m vrijdag 17.00 – 23.00 uur € 17,- per uur
  • Spelers met een Jaar- of Winterlidmaatschap kunnen
    • Deelnemen aan BUITEN tennisles-cursussen met een korting van 15%.

• Indien u in het bezit bent van een (persoonsgebonden) Banenkaart
    • Meer informatie vindt u op de achterzijde van de Banenkaarten.

• Tennisleerlingen van Tenniscentrum de Nieuwe Brug

Met de Nieuwe Brug App reserveren

Wij hebben een Nieuwe App!!

Bewegen is belangrijk. Zeker in deze tijd!

Hopelijk zien wij u weer snel op de Nieuwe Brug

Blijf gezond.