Yessssss, we mogen weer!!! De tennistoernooien zijn weer toegestaan! We mogen De Nieuwe Brug Open 2021 organiseren. Een week lang sporten en gezelligheid!

We proberen zo veel mogenlijk voorrondes in poultjes te doen. Dit jaar hebben wij voor het eerst ook een 9 categorie voor de HD GD en DD. In totaal hebben we nu 36 categoriën, maar het zou best kunnen dat we leeftijdcategorien 35+ of de 55+ moeten samenvoegen om leuke poultjes te krijgen. 

Ook niet-leden kunnen zich inschrijven en meedoen. Voor 10 euro koop je een KNLTB toernooipas en krijg je een tijdelijk bondsnummer toegewezen. Ga naar https://toernooipas.tennis.nl/ om de pas aan te vragen.

Bij het kun je verhinderingen opgeven. We starten doordeweeks al vanaf 14:00 maar je kan tot 18:30 ongelimiteerd verhinderingen opgeven. Daarnaast kan je maximaal 2 verhinderingen hebben. Verhinderingen zijn niet mogelijk in het finale weekend.

Doe jij ook mee? Inschrijven kan tot en met 12 juli. Gebruik de QR code hierboven of ga naar mijnknltb.nl.

Met blije groet,

DNB Open Team