Vanaf 1 oktober begint het indoor tennisseizoen en zo ook onze indoor wintercompetitie. Voor wie tijdens het winterseizoen graag wedstrijden speelt, wil leren spelen of het wedstrijdritme wil vasthouden. Voor ieder wat wils en op elk niveau. Van beginner tot gevorderde en van niveau 3 t/m 9 maar 15 jaar of ouder. Zin om mee te gaan doen? Lees snel verder….

Speel je de KNLTB najaarscompetitie? Niet getreurd. U kunt gewoon deelnemen. U speelt 6 wedstrijden van een uur voor de kerstvakantie en 6 wedstrijden erna. Normaliter speelt u deze eens in de 14 dagen maar in overleg met uw tegenstanders kunt u uw wedstrijden tijdens de najaarscompetitie in een ander weekend (voor de weekendcompetities) of op een andere ochtend (voor de door de weekse competities) spelen. Indien alle wedstrijden maar een week voor de laatste speeldatum zijn gespeeld en u dit doorgeeft aan de organisatie. Meer informatie vindt u als u de link aanklikt achter de desbetreffende competitie.

Inschrijven? Klik op de andere link.

Informatie Inschrijven
Damesdubbelspel op dinsdag klik hier klik hier
Damesdubbelspel op vrijdag klik hier klik hier
Damesdubbelspel op Zondag klik hier klik hier