Terwijl we in een avondkloklockdown zitten, kijken we toch vooruit naar het zomerseizoen 2022 en starten we de voorbereidingen van de KNLTB- Voorjaarscompetitie vast op. Hoewel corona nog steeds aanwezig is, hopen wij dat we aankomend voorjaar wél competitie kunnen spelen. Jaarlijks doen er zo’n 200.000 spelers mee aan de KNLTB Voorjaarscompetitie. Competitie spelen daagt uit en motiveert. Bovendien is het ook heel gezellig, spelers leren eenvoudig nieuwe mensen kennen en het maken van tennisafspraken is makkelijker.

Tennisvereniging de Nieuwe Brug zal ook in het voorjaar 2022 weer deelnemen aan de voorjaarscompetitie. Om mee te doen is een VOLLEDIG lidmaatschap van de vereniging een vereiste. Mocht je geen lid zijn van tennisvereniging De Nieuwe Brug maar wel mee willen doen? Klik dan op de volgende link voor meer informatie en om in te schrijven: WIJZIGLidmaatschap TVdNB zomer 2022.
Ben je wel lid maar wil je volgende jaar géén lid meer zijn zeg dan je lidmaatschap op vóór 27 december 2021. Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar club@tc-denieuwebrug.nl. Pas op: de tennisvereniging is een andere organisatie dan het tenniscentrum (H/V sportexpl. BV). Een afmelding bij het tenniscentrum geldt niet voor de vereniging.

KNLTB Voorjaarscompetitie 2022

Volwassenen 18+

M.u.v. de donderdagavond zijn alle aangegeven competitiesoorten mogelijk op de Nieuwe Brug. WIJZIGCompetitieaanbod KNLTB-Voorjaarscompetitie 2022

LET op! De KNLTB heeft echter een verandering aangebracht op de vrijdagavondcompetitie 18+. Omdat de competitie zo hard groeit en de KNLTB de mogelijkheid wil geven deze competitie verder te laten ontwikkelen, hebben zij besloten dat op vrijdag:

• Teams om de week competitie spelen, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.
  • ​Alle teams volledige wedstrijden spelen met een supertiebreak in de 3e set;
  • Ieder team in totaal 5 speeldagen heeft, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken;
  • De totale organisatie op vrijdagavond daarmee 10 weken  is (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.

Jeugd
Alle jeugdleden, t/m het jaar dat zij 17 worden, die lessen volgen op TC de Nieuwe Brug kunnen zich ook inschrijven voor de jeugdcompetitie. Hier worden geen extra kosten voor gerekend.

Algemeen & koppelingen

Met sportieve groet,

Team TV de Nieuwe Brug

NB: deze mail is op 6 december verstuurd naar de leden van TV de Nieuwe Brug en spelers die lessen volgen op de Nieuwe Brug. Als je lessen volgt ben je niet automatisch lid van TV de Nieuwe Brug, zou je competitie willen gaan spelen dan kun je, je aanmelden bij de vereniging via de volgende pagina op de website: WIJZIGLidmaatschap TVdNB zomer 2022