Het omikronvariant rukt op en de deltavariant is nog onder ons. Het corona virus houdt ons nog steeds vreselijk in de greep. Samen met jullie willen wij er het beste van maken en willen wij, zoals beloofd er alles aan doen om zoveel mogelijk lessen te kunnen geven. We weten nog niet wat de nieuwe maatregelen gaan worden maar mocht het een totale lockdown worden dan houdt het volgende plan natuurlijk op. Echter is het nog niet zo ver en duimen wij dat er wellicht nog gesport mag worden.

Sinds de maatregelen van 28 november j.l., waarbij het kabinet besloot dat wij de deuren om 17.00 uur moesten sluiten, voor uw en onze gezondheid en om de druk op de zorg te verminderen, zijn er gelukkig veel groepen verplaatst naar tijden overdag of in het weekend. Grote dank hier voor jullie felexibiliteit en die van de trainers. Echter bij nog enkele groepen is dit helaas niet gelukt is. Voor hen proberen wij nog steeds een passende oplossing te creëren. Afhankelijk van de corona-maatregelen proberen wij z.s.m. een groepsvoorstel te komen.

Wat wij nu kunnen en willen doen is alle huidige 17+ tennisleerlingen Breedte-Trainingen aanbieden op dinsdagmiddag 28 december. Hiermee kunnen spelers (niet groep gebonden) lessen inhalen, vast vooruit spelen of voor sommigen zal het extra zijn.

Wat houden deze Breedte Trainingen in?

  • Trainingen van 1 uur die gegeven worden op dinsdag 28 december tussen 13.00- 17.00 uur 
  • Breedte heeft hier betrekking opdat een leerling die zich individueel kan inschrijven voor deze lessen, waarbij hij of zij kan worden ingedeeld met spelers uit andere groepen (uit de breedte). 
  • Je kunt je inschrijven voor 1 of maximaal 2 trainingen
  • De trainingen worden gegeven over maximaal 5 buitenbanen met maximaal 3 trainers.
  • Het aantal deelnemers per uur is maximaal 10 personen. De deelnemers worden zoveel mogelijk ingedeeld per uur in groepen op niveau.

Wij hopen door de vakantie periode of doordat de inschrijving individueel is en/of wellicht er iets met het werk te regelen valt dat veel spelers in de mogelijkheid zijn om in te schrijven en deel te nemen.

Schrijf in m.b.v. één of max twee van onderstaande linken;

Wij hopen dat jullie dit een mooi en leuk initiatief vinden. Wij danken de trainers vast die zich hiervoor hebben aangeboden en hopen dat jullie met veel enthousiasme kunnen, willen en gaan in