Gelukkig! Na goed bericht tijdens de persconferentie, vrijdagavond 14 januari, ook nog eens een heel helder bericht van de KNLTB (Tennisbond).

Vanaf morgen, zaterdag 15 januari geldt:

• Buiten en binnen tennissen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd meer en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
  • Voor tennissen binnen is een CTB nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje wordt geadviseerd bij het verplaatsen in de tennishal voor iedereen vanaf 13 jaar. Bij het sporten mag het mondkapje af.
  • Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Zonder publiek.
  • Competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan. Voor topsport geldt een uitzondering.
  • Horeca op sportlocaties blijft gesloten; een afhaalloket blijft mogelijk
  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

Dit betekent voor

• alle vaste baanhuurders dat er gewoon weer binnen getennist kan worden vanaf morgen, zaterdag 15 januari. U kunt door banen op andere tijden te reserveren uw gemiste uren inhalen.
  • de Indoor Wintercompetitie. Dat wij deze vanaf a.s vrijdag 21 januari hervatten. U ontvangt meer informatie en uw 1e speeltijd uiterlijk maandag 17 januari. De schema’s zullen dan ook weer online staan.
  • de tennislessen dat er weer binnen en buiten ’s avonds lesgegeven kan worden. Dit weekend vinden de lessen plaats zoals afgesproken. U ontvangt uiterlijk zondag bericht over de hervatting van de lessen vanaf maandag 17 januari.
  • De toss op maandag en donderdagochtend weer als vanouds zal zijn. Dubbelen en s.v.p. opgeven via de WhatApp.

Onze openingstijden zijn vanaf maandag 17 januari

• maandag t/m vrijdag van 9.00 – 23.00 uur