Dames Dubbel Competitie VRIJDAG

Het hele jaar door organiseren wij Dames Dubbel Competities op vrijdag:

• Zomer – van april t/m september
  • Winter – van oktober t/m maart

Zomercompetitie 5 juni t/m 25 september 2020

Wintercompetitie – afgelopen winter

Informatie

• U speelt 12 wedstrijden van 1 uur: eerst 6 wedstrijden van september t/m december en vervolgens, na promotie en degradatie, 6 wedstrijden van januari t/m maart. Punten worden doorgeteld. De afsluiting is op vrijdag 2 april 2021. Op deze dag kan getost worden en voor de winnaars van de competitie zal er een prijsuitreiking zijn. En er is een (gratis) lunch zijn voor alle deelnemers. U doet mee aan de competitie tot wederopzegging (voor 1 september 2020).
  • Verhinderingen? Als één van de partners verhinderd is, dan speelt de overgebleven speler met een invaller. Dit is een speler uit dezelfde competitie, zelf geregeld, die gelijk of onder uw team staat in de tussenstand. Of u mag een invaller van buitenaf regelen die mag niet meer dan 0,5 punten in ranking hoger staan. Graag in overleg met de competitieleiding. Indien u beiden verhinderd bent, dan kunt u de wedstrijd bij voldoende speelruimte en in overleg met de competitieleiding, een week van te voren of eventueel nog eerder spelen. Uitstellen is niet mogelijk om competitievervalsing te voorkomen. Mocht eerder spelen niet haalbaar zijn, dan kunt u zelf voor de normale speeldag een invallend koppel regelen. Wij horen dan graag van u wie het invallende team is.
  • De inschrijving sluit op 15 september. Dan zal de week erna de tijd bekend gemaakt worden voor de 1e speeldag. Op de dag zelf zal de planning klaarliggen voor u tot de kerst, zodat u precies weet waar u aan toe bent
  • Kosten € 170,00 per team

Planning winter 2020-2021