Dames Enkel Competitie ZATERDAG

In het winterseizoen organiseren wij de Dames Enkel Competitie Zaterdag.

Inschrijven KLIK HIER

Informatie

• U speelt 12 wedstrijden van 1 uur: eerst 6 wedstrijden van september t/m december en vervolgens, na promotie en degradatie, 6 wedstrijden van januari t/m maart. Punten worden doorgeteld. De afsluiting is op zaterdag 3 april 2021. Op deze middag worden wedstijdjes gespeeld en voor de winnaars van de competitie zal er een prijsuitreiking zijn. U doet mee aan de competitie tot wederopzegging (voor 1 september 2020).
  • Verhinderingen? Als één van de partners verhinderd is, dan speelt de overgebleven speler met een invaller. Dit is een speler uit dezelfde competitie, zelf geregeld, die gelijk of onder uw team staat in de tussenstand. Of u mag een invaller van buitenaf regelen die mag niet meer dan 0,5 punten in ranking hoger staan. Graag in overleg met de competitieleiding. Indien u beiden verhinderd bent, dan kunt u de wedstrijd bij voldoende speelruimte en in overleg met de competitieleiding, een week van te voren of eventueel nog eerder spelen. Uitstellen is niet mogelijk om competitievervalsing te voorkomen. Mocht eerder spelen niet haalbaar zijn, dan kunt u zelf voor de normale speeldag een invallend koppel regelen. Wij horen dan graag van u wie het invallende team is.
  • De inschrijving sluit 22 september. Dan zal de week erna de tijd bekend gemaakt worden voor de 1e speeldag. Op de dag zelf zal de planning klaarliggen voor u tot de kerst, zodat u precies weet waar u aan toe bent
  • Kosten € 120,00 per persoon

Planning winter 2020-2021