Reserveren door leden TV De Nieuwe Brug

Ben je lid van onze vereniging? Dan mag je gratis reserveren!

Hiervoor gelden deze spelregels:

• Je mag vanaf twee weken van te voren reserveren op baan 5, 6 en 7 en vanaf 16 uur van te voren baan 1, 2, 3 en 4.
  • Je zoekt bij elke reservering je partners op zodat wij precies weten wie er op ons park komen spelen. Als je geen partners vastlegt, bestaat de kans dat we jouw reservering annuleren.
  • Je reserveert niet twee tijdsintervallen na elkaar. Het is immers de bedoeling dat zoveel mogelijk leden kunnen vrijspelen. Doe je dit wel, dan bestaat de kans dat we de laatste reservering annuleren.
  • Als je niet kan komen, annuleer je uiterlijk twee uur van te voren zodat andere leden de baan kunnen nemen.

Uitleg online reserveren

• Reserveren gaat snel doordat jouw voorkeuren voor de speeltijd en partners bekend zijn. Hierom is het noodzakelijk om eerst in te loggen.
  • Je ziet alleen data en tijden waarop banen te huur zijn.
  • Let goed op: kies alleen de buitenbanen 5, 6 en 7 want die toegewezen aan de leden en zijn daardoor gratis. Andere banen kan je wel kiezen, maar dan moet je betalen. Vanaf 16 uur van te voren zijn baan 1 t/m 4 ook gratis maar niet eerder.
  • Reserveren gaat via het unieke zoom-in / zoom-uit mechanisme:
    • Kies de datum
    • Kies de aanvangstijd of klik eerst op het dagdeel
    • Kies de speeltijd
    • Kies de baan
    • Je kan op elk moment terug! Zie je bijvoorbeeld geen handige aanvangstijd of zijn de banen 5, 6 en 7 bezet, klik dan op de datum om naar een andere dag te gaan.

Vragen? Informatie? Kom je er niet uit?

Stuur een WhatsApp bericht naar 06 83 38 49 32 met vermelding van jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer (ook van je partners!) en uiteraard de dag en tijd waarop jullie willen spelen. Wij maken de reservering voor jullie aan.