Tennisles

Winterseizoen 30 september t/m 27 maart
Volwassenen 18+

Sta je nog helemaal aan het begin en heb je altijd al willen leren tennissen? Of ben je juist die doorgewinterde competitiespeler die zijn spel wil verbeteren met de focus op intensiviteit en details? Alles is mogelijk bij De Nieuwe Brug!

U Kunt bij ons kiezen voor een groepslessen of privé-groepslessen.

  • De lessen worden op maandag t/m donderdag vanaf 19.00 uur buiten gegeven en op andere tijden binnen.
    • Schrijft u zich individueel in dan komt u in aanmerking voor een instroom groeps-les
    • Schrijft u zich met een gehele groep dan komt u in aanmerking voor de privé-groepslessen
  • Kunt u op maandag t/m donderdagavond toch met uw groep binnen lessen dan gelden de tarieven Privégroep Uitzondering
  • Voor een tarieven overzicht om uit te printen Klik hier
  • Voor meer informatie Klik hier

Om in te schrijven of voor meer informatie over de lesmogelijkheden klikt u op de > achter de onderstaande linken.

 

Jeugd

De jeugd heeft de toekomst, ook bij De Nieuwe Brug! Met ons trainers-team kijken we altijd naar een gezonde afwisseling tussen intensiviteit en plezier, zodat de kinderen niet alleen uitgedaagd worden op fysiek gebied, maar ook nog eens met een positieve spelbeleving en een lach op hun gezicht van de baan stappen!

De jeugdlessen worden ingedeeld per kleur (rood, oranje, groen en geel) en per maand betaald. Je kan daardoor ook per maand opzeggen, met een maand opzegtermijn waarbij de peildatum de 1e is van de maand. Bijvoorbeeld opzeggen op 10 mei houdt in dat de lessen stoppen per 1 juli.

Alle jeugdleden kunnen op dinsdag van 18-19 uur onder begeleiding vrijspelen en gratis meedoen aan de jeugdcompetitie. Tevens krijgen zij korting op veel activiteiten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons lesreglement: Klik hier

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wat betekent Leden en Niet-leden?

Je bent “lid” indien je lid bent van Tennisvereniging De Nieuwe Brug. Voor de leden gelden speciale (lagere) prijzen.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

De precieze aanvangstijden van de lessen kan je zien door op een lestype te klikken. Globaal proberen we de volgende tijden aan te houden:

  • Volwassenen: maandag t/m zaterdag elke ochtend en maandag t/m vrijdag elke avond
  • Jeugd: ’s middags vanaf circa 15.45 uur

Een les duurt gewoonlijk één uur inclusief inspelen/uitspelen.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Wij proberen het aangegeven lesgeld aan te houden, maar indien een lesgroep niet vol is, bestaat de kans dat het lesgeld naar rato wordt verhoogd of de lestijd verkort. Zoiets gaat altijd in overleg.

Wanneer moet ik betalen?

De lessen worden aan het einde van de maand via automatische incasso geind. 

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Uiteraard doen wij ons uiterste best om iedereen te plaatsen, maar in bijzondere gevallen lukt dat soms niet en dan nemen we contact op om de situatie te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja, graag wel want dan kan de trainer er rekening mee houden dat je niet komt. Het makkelijkste kan je je afmelden via onze APP, want de trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen. Doe je mee aan een groepsles dan kun je de les inhalen op de, door de Nieuwe Brug, aangegeven momenten inhalen. Na 14 dagen verloopt deze mogelijkheid.