Tossen

Vrijspelen zonder afspraak!

U komt alleen of met vrienden. Onze Tossmaster Cees Waalewijn deelt u in . Zo speelt u steeds in een andere samenstelling! 

We tossen op:

  • Maandag en donderdag van 9.30-11.15 uur
  • Woensdagavond 19.00 -21.00 uur
  • Vrijdagavond 19.00-21.00 uur

Gratis voor leden en pashouders!

  • Voor leden van de tennisvereniging is het tossen op de buitenbanen gratis!
  • Introducés zijn mogelijk , indien er ruimte is, voor een bijdrage van € 5,00 per ochtend, middag of avond.

Bij regen naar binnen…

  • Bij regen op maandag en donderdag kan er uitgeweken worden naar binnen tegen betaling van € 2,50 per persoon per uur.
  • Bij regen op woensdag- en vrijdagavond kan er ook uitgeweken worden naar binnen tegen betaling van € 10 euro per uur per baan.

 

Update Toss (3 mei 2023)

Via deze weg willen we jullie graag informeren over een andere werkwijze rondom de toss avonden. 

Op dit moment hebben we op woensdag- en vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 een toss avond om lekker met elkaar te tennissen. 

Om deze toss avond gedurende de pandemie in goede banen te leiden is destijds ervoor gekozen om een app groep op te richten. 

Nu met de pandemie echt ten einde en dat we de charme van een “echte” toss avond weer in volle ere willen herstellen willen we voorstellen de app groep (voorlopig) niet meer te gebruiken om de aanwezigheid te peilen. 

Zo willen we de toss voor iedereen toegankelijk maken, ook als je niet in de app groep zit of wilt zitten. 

Hiermee wordt het voor iedereen (wellicht ook tennissers buiten onze vereniging) makkelijker om deel te nemen of om introducees uit te nodigen/mee te nemen. 

Want we gaan ervan uit (en hopen uiteraard) dat er altijd spelers zullen zijn. 

Om voor zoveel mogelijk tennissers een goed toss moment in de week te vinden, zijn we heel erg benieuwd of een extra tijdstip in de week wenselijk is. Heb je een voorkeur voor een extra toss moment in de week laat het ons dan weten via een reply op deze e-mail.  

We onderzoeken dan of hiervoor voldoende animo is. Zodra we voldoende input hebben ontvangen en we een besluit hebben kunnen nemen komen we zo snel mogelijk bij jullie terug. 

We zullen de app groep zeker nog blijven gebruiken maar dan alleen voor de weerverwachting en of de toss avond daadwerkelijk doorgang kan vinden. Maar voor nu zullen we dus geen actieve aanwezigheid meer peilen in de Toss app groep.

Alvast bedankt voor het meedenken en heb je nog vragen en/of opmerkingen of ideeën om de toss actiever gevuld te krijgen vernemen we dat graag.

Wij zijn te bereiken via e-mail adres tennisvereniging@outlook.com

 

Groetjes, 

Team TC De Nieuwe Brug