Tennisvereniging De Nieuwe Brug

Sinds 1984, of 1981?

Reeds in 1981 kregen de spelers op ons park de behoefte om meer in verenigingsverband te spelen en daarvoor werd de Brugclub opgericht. Elke speler op het park kon daarvan lid worden en er werden tot grote tevredenheid van iedereen heel veel evenementen georganiseerd.

In 1984 sloot de club zich bij de KNLTB aan onder de naam Tennisclub De Nieuwe Brug met als belangrijkste doel het meedoen aan de officiële KNLTB-competities.

 

De doelstellingen van de vereniging

De voornaamste doelstelling is na al die jaren nog steeds het voor de leden mogelijk maken om mee te doen aan de officiële KNLTB-competities en toernooien. In de regio staan wij bekend als “de competitievereniging” omdat in verhouding veel leden meedoen aan de competities.

Andere doelstellingen zijn:

  • Vrijspelen.
  • Organiseren van het jaarlijkse Open Toernooi in de zomer.
  • Organiseren van evenementen voor de leden.
  • Organiseren van tossavonden zodat leden ook in hun eentje veel plezier aan hun lidmaatschap kunnen beleven.

De band met het centrum

Als vereniging doen wij álles samen met het centrum. Evenementen en toernooien zijn niet haalbaar zonder onze uitstekende onderlinge band. Tevens hebben wij de administratie en communicatie aan het centrum uitbesteed zodat dat door professionals op een perfecte manier wordt gedaan en de leden zich alleen bezig hoeven te houden met tennissen.

Lid worden?

Bekijk op pagina lidmaatschap de mogelijkheden.