De Nieuwe Brug

Al meer dan 35 jaar een vaste sportwaarde in de Haarlemmermeer

‘Een evenwichtige combinatie tussen sportiviteit, professionaliteit en gezelligheid’. Doeltreffend omschreven door Marieke Visser en Bert-Jan Hendriksen, al ruim 20 jaar uitbaters van Tennis- en Sportcentrum De Nieuwe Brug in Vijfhuizen.

Met een gedreven trainersteam onder leiding van Bert-Jan staat de Nieuwe Brug alom goed aangeschreven binnen de tenniswereld, voornamelijk door een persoonlijke benadering van de trainingen. Tel daarbij de creativiteit en passie op van Marieke als belangrijke spin in het web en je komt tot een unieke formule waar mensen zich op het scherpst van de snede met elkaar kunnen meten, groeien in hun tennisproces waarbij alles wordt begeleid met een warme glimlach vanachter de bar of wedstrijdtafel.

In de winter wanneer de meeste verenigingen stil liggen i.v.m het weer organiseert De Nieuwe Brug al meer dan 35 jaar hun eigen interne Wintercompetitie op de overdekte tapijtbanen. Zodra de lente zich aandient lonken de 7 prachtig gelegen kunstgrasbanen en wordt er volop buiten gespeeld, in competitie- en toernooiverband, maar ook met vrijspelen en de welbekende toss-avonden.

Leuk weetje: In 2006 was De Nieuwe Brug de eerste vereniging die een professionele padelbaan liet aanliggen in Nederland. Nadat Bert-Jan zich in Spanje liet bijscholen tot ‘Padel-Pro’ heeft hij zich naast het geven van tennislessen toegespitst op het organiseren van padel-clinics om zo de snelgroeiende sport te promoten onder enthousiastelingen.

‘Een unieke sportformule begeleid met een warme glimlach’