Wilde Dubbel Competitie ZONDAG

In het zomerseizoen organiseren wij de Wilde Dubbel Competitie Zondag.

Deel 1

Vanaf 14 juni starten we weer met onze zomer wildedubbel competitie op zondag. Een Wildedubbel kan bestaan uit 2 mannen, 2 vrouwen of een man en een vrouw.

Wil jij deze zomer toch wedstrijden spelen (KNLTB competities en toernooien gaan niet door) en lijkt het je leuk om met een tennismaatje mee te doen aan onze eigen Nieuwe Brug Wildedubbel competitie? Lees dan het onderstaande goed door en schrijf u en uw maatje, voor woensdag 10 juni, in m.b.v. bovenstaande link.

Speeldata

• 1e helft: 14 en 28 juni, 12 en 26 juli
  • 2e helft: 16 en 30 augustus, 13 en 27 september 2020

Tijden

• er wordt gespeeld om 9.30 uur 11.00 of 12.30 uur
  • u ontvangt z.s.m uw speeltijden voor de 1e helft.
  • kunt u een keer niet spelen dan kunt u deze wedstrijd inhalen op een andere speeldag, mits de tegenstasters akkoord gaan. Lukt dit niet dan regelt u zelf invallers die niet sterker spelen dan u.

• € 60 per speler
  • voegt u een 3e of volgende speelster toe aan uw team dan zijn de kosten voor deze speelster € 10,-